ON AIR . . . . . .

Predstavljeni kandidati za gradonačelnika i njegove zamjenik koalicije SDP-HNS

Podršku kandidatima koalicije SDP-HNS za predstojeće lokalne izbore dao je i predsjednik SDP-a Davor Bernardić Podršku kandidatima koalicije SDP-HNS za predstojeće lokalne izbore dao je i predsjednik SDP-a Davor Bernardić Foto: R.Rac

Simbolično u vukovarskoj park - šumi Adica, koju je, kako je rečeno potrebno vratiti Vukovarkama i Vukovarcima, održano je predstavljanje kandidata za mjesto gradonačelnika grada Vukovara koalicije  SDP-HNS, Gorana Bošnjaka (SDP), njegovih zamjenika, Biljane Gaća (SDP) i Zorana Konjevića (SDP), članica i članova za Gradsko vijeće Grada Vukovara te kandidata za župana Vukovarsko-srijemske županije Zlatka Cegledija (SDP) koji je kandidat koalicije SDP-HNS-HSLS i njegovih zamjenika Tomislava Dujmića (SDP) i Davora Ćavare (SDP).

Na predstavljanju kandidata, podršku je dao i predsjednik SDP-a Davor Bernardić, koji je u emotivnom govoru poručio kako je bilo dosta lošeg upravljanja Vukovarom, Vukovarsko-srijemskom županijom, ali i cijelom Slavonijom i Baranjom.

- Dosta je bilo toga da bake i djedovi svoje unuke umjesto na ručak zovu na Skype, kako bi ih čuli i vidjeli, jer su oni svoju sretniju budućnost otišli pronaći u Irsku, Norvešku, Njemačku... Slavonija je žedna ravnica s kojom se ne upravlja na adekvatan način i samo ako je Slavoniji dobro, dobro može biti i ostatku Hrvatske - poručio je Bernardić.

Kandidat za župana Zlatko Cegledi odgovornima za loše stanje u Vukovarsko-srijemskoj županiji drži isključivo vladavinu HDZ-a.

- Nakon tri mandata župana Bože Galića iz redova HDZ-a i nakon njegove nove kandidature za mjesto župana jedino mogu reći - sačuvaj nas Bože Bože. Imamo tim mladih i sposobnih ljudi koji bi znali od naše cijele županije napraviti mjesto privlačno za život, a ne kao sada, da smo jedna od najnerazvijenijih županija u cijeloj Republici Hrvatskoj.

Kandidat za gradonačelnika Vukovara Goran Bošnjak je naglasio kako u Vukovaru mogu napredovati jedino one osobe s odgovarajućom članskom iskaznicom.

- Prije svega ukinut ću kriterij podobnosti i uvesti kriterij sposobnosti. Naše potencijalne birače smo upoznali s našim programom još prije mjesec dana objavljujući ga na našim internetskim stranicama. Načinili smo četverogodišnji održivi plan razvoja Vukovara. Osluškivali smo potrebe naših sugrađana i jasno poručujem, Vukovaru je potrebno upravljanje, a ne vladanje - rekao je Bošnjak, dodajući: "Malo nas je da bi smo se dijelili, a zajedno možemo sve - pridružite nam se!".

Pročitano 1333 puta
Ocijeni sadržaj
(94 glasova)
Objavljeno u Politika

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija