ON AIR . . . . . .

SDSS predstavio kandidate

Predstavljanje kandidata SDSS-a Predstavljanje kandidata SDSS-a Foto: R.Rac

Predstavljanjem kandidata za zamjenike vukovarskog gradonačelnika, vukovarsko-srijemskog župana te vijećnika u Gradskom vijeću Grada Vukovara, Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) započela predizbornu kampanju u Vukovaru.

Na konferenciji za medije istaknuto je kako je cilj stranke osvojiti najmanje 200 vijećničkih mandata na razini Hrvatske.

- Ozbiljnih protukandidata na manjinskoj sceni i nemamo i uvjereni smo da ćemo zahvaljujući dobrom dosadašnjem radu uspjeti ostvariti zacrtano -  rekao je predsjednik SDSS-a i nositelj stranačke liste za Gradsko vijeće Vukovara i Skupštinu Vukovarsko-srijemske županije Vojislav Stanimirović.

Također je naveo kako SDSS očekuje da na predstojećim lokalnim izborima u Hrvatskoj osvoji šest do sedam mjesta zamjenika župana, 15 do 18 načelničkih te osam do devet mjesta zamjenika načelnika.

- Šaljemo iz Vukovara poruku mira i želje da budemo faktor suradnje i stabilnosti - poručio je kandidat SDSS-a za zamjenika vukovarsko-srijemskog župana Đorđe Čurčić.

Po riječima kandidatkinje SDSS-a za zamjenika vukovarskog gradonačelnika iz reda srpske nacionalne manjine Vesne Vujić, SDSS se zalaže za Vukovar bez diskriminacije.

- Želimo biti ravnopravni građani i ravnopravno sudjelovati u svim sferama života u Vukovaru - rekla je Vujić.

Pročitano 915 puta
Ocijeni sadržaj
(104 glasova)
Objavljeno u Politika

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija