ON AIR . . . . . .

Podršku SDP-ovom kandidatu dali saborski zastupnici Glavašević i Grbin

Povodom predstojećih lokalnih izbora, SDP Vukovar prikupljao je potpise za kadidaturu Gorana Bošnjaka kao gradonačelnika grada Vukovara.

– Vjerujem kako će građani prepoznati našu ponudu koju smo i predstavili u našem javno dostupnom programu. Grad Vukovar treba otići korak naprijed jer generalno nismo zadovoljni s trenutnim stanjem u gradu. - rekao je Bošnjak dodajući kako je
naglasak u SDP-ovom programu za lokalne izbore stavljen na zapošljavanje, ostanak mladih i obrazovanih ljudi u gradu te na gospodarstvo rekavši kako je prvenstveno nužno spriječiti odlazak potencijalnih ulagača. - Naša krajnja zadaća je vratiti ljudima osmijeh na lice. - zaključio je Bošnjak.
U Vukovaru borave i saborski zastupnici Bojan Glavašević i Peđa Grbin kako bi pružili podršku kandidatu Bošnjaku.
- Na listi su osobe koje su poznate po poštenju, trudu i radu i koje su pokazale da zaslužuju povjerenje građana. Mislim da će to dokazati i krajnji rezultat na izborima. - rekao je Glavašević.
Grbin je poručio predstavnicima stranke da nastave raditi na dobrobit grada Vukovara pozdravljajući, kako Bošnjakovu kandidaturu za gradonačelnika, tako i kandidaturu Biljane Gaće za zamjenicu naglasivši kako se radi o mladoj, obrazovanoj i sposobnoj osobi kojoj su građani na prvom mjestu. Osim Biljane Gaće na listi za dogradonačelnika je i Zoran Konjević.  

Pročitano 753 puta
Ocijeni sadržaj
(104 glasova)
Objavljeno u Politika

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija