Ispiši ovu stranicu

FOTO natječaj „Spačva - pluća naša“

FOTO natječaj „Spačva - pluća naša“ Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Povodom Međunarodnog dana šuma, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Vukovarsko - srijemske županije, u suradnji s Hrvatskim šumama - Uprava šuma podružnica Vinkovci, raspisala je FOTO natječaj pod nazivom „Spačva - pluća naša“.

Cilj je pokazati ljepote Spačvanske šume, najcjelovitije šume hrasta lužnjaka u Hrvatskoj te potaknuti ljude na boravak u prirodi.

Povjerenstvo će odabrati najbolje fotografije koje će biti izložene u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana šuma, 21. ožujka, na Trgu bana Josipa Šokčevića 20, Uprava šuma podružnica Vinkovci gdje će građani moći vidjeti i glasati za najbolje čiji će autori osvojiti zanimljive nagrade.

Autor najbolje fotografije osvojit će noćenje s wellnessom za dvije osobe u Otočkim virovima, drugoplasirani će imati priliku otići u obilazak lovišta „Kunjevci“ na električnim vozilima i ručak za četiri osobe u istoimenoj lovačkoj kući dok će trećeplasiranom pripasti vožnja Bosutom turističkom brodicom iz Andrijaševaca za 15 osoba u trajanju od jednog sata.

Detaljni uvjeti prilikom prijave navedeni su u Natječaju objavljenom na službenim mrežnim stranicama Vukovarsko – srijemske županije. 

Rok za slanje fotografija je do četvrtka, 16. ožujka, na e-mail adresu: fotonatječOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

- S nestrpljenjem očekujemo i veselimo se vašim fotografijama!“ - pozvali su županijske Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima sve zainteresirane sudionike.

Pročitano 351 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI