Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Dvije Aleksandre iz Gimnazije i Tena iz Ekonomske škole pobjednice kviza

Pobjednice kviza s gradonačelnikom Saboom i Luisom Vinton Pobjednice kviza s gradonačelnikom Saboom i Luisom Vinton Foto:HRV

U sklopu projekta „ARCH-Vukovar pod nazivom Naslijeđe kao sredstvo razvitka: Rekonstrukcija arhitektonskog naslijeđa u gradskoj jezgri Vukovara - održivo oživljavanje i razvoj ratom uništene zajednice” UNDP je organizirao  za učenike srednjih škola kviz znanja o kulturnoj baštini Vukovarsko-srijemske županije.

Nakon izlučnog natjecanja u vukovarskim srednjim školama devet najboljih učenika se plasiralo u finale ovog natjecanja. Konačne pobjednice su prvoplasirana Aleksandra Veselinović učenica 3. razreda vukovarske Gimnazije drugo je mjesto pripalo njenoj vršnjakinji Aleksandri Bijelić također učenici vukovarske Gimnazije dok je treće mjesto osvojila Tena Magoč učenica prvoga razreda Ekonomske škole u Vukovaru.

 

Pobjednicama kviza mobilne telefone kao nagrade uručili su gradonačelnik vukovara Željko Sabo i stalna predstavnica UNDP-a u Hrvatskoj Luisa Vinton.

Projekt je financiran je od strane Europske Unije i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU kroz Fond za obnovu grada Vukovara, a provodi ga UNDP Hrvatska.

Pročitano 2157 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI