NAJNOVIJE
Mladi Vukovarci treći na Sportskim igrama mladih

U Splitu je održana državna završnica malonogometnog turnira Plazma Sportskih igara mladih.

(Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2022 11:52)
Jedna osoba preminula od koronavirusa

Tri su osobe na području Vukovarsko-srijemske županije oboljele od koronavirusa, objavio je Stožer Civline zaštite Vukovarsko-srijemske županije.

(Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2022 11:42)
Automobilom na policijskoga službenika

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi.

(Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2022 11:38)
Sletio s ceste s 2,55 g/kg alkohola

U Vinkovačkoj ulici u Županji 67-godišnji vozač osobnog automobila je zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad vozilom te nakon zanošenja vozila udario u prometni znak i sletio u odvodni kanal.

(Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2022 11:36)
Debitant pobijedio na Hamburg maratonu

Na Dunavskoj šetnici u Vukovaru održan je 19. vukovarski "Hamburg" maraton. Najbrži je bio Hrvoje Tržić, član Urt "Nexe Team-a".

(Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2022 10:55)
Općina Stari Mikanovci projektom solarne elektrane na Šahovskom domu planira uštedjeti 45.000 kuna

Načelnik općine Stari Mikanovci, Mario Milinković, rekao je kako su uspješno aplicirali na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i time ostvarili pravo na sufinanciranje izgradnje solarne elektrane na objektu dvorane Šahovskog doma. 

(Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2022 10:41)
Plenković najavio niže cijene goriva

Premijer Andrej Plenković u Sinju je najavio kako će ovoga tjedna gorivo osjetno pojeftiniti.

(Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2022 10:24)

Županja i Bošnjaci domaćini su fotoradionice „Svijet u bojama“

Županja i Bošnjaci domaćini su fotoradionice „Svijet u bojama“ Foto: TZ VSŽ

Turistička zajednica Vukovarsko -srijemske županije u suradnji s Turističkom zajednicom grada Županja po drugi puta organizira fotoradionicu „Svijet u bojama” koja će se održati u gradu Županja i mjestu Bošnjaci.

Radionice su besplatne, a vode ih majstori fotografije Sanja Grgić Ćurić i Nikola Ćurić. Od 6. do 10 svibnja pred fotografskim objektivima naći će najatraktivniji županjski motivi poput stadiona prve nogometne lopte, parka 131. brigade Hrvatske vojske, jedinstvenog graničarskog čardaka, danas Zavičajnog muzeja Stjepana Grubera, šetnice uz Savu, crkve Mučeništva sv. Ivana Krstitelja s kraja 19. stoljeća i najpoznatijih županjskih spomenika.

U Bošnjacima će se fotografirati Slavonska kuća, šlinge, tradicijska jela, svetište drage Gospe Bošnjačke i Šumarskog muzeja.

- Lijepa i kvalitetna fotografija jedan je od najvažnijih marketinških alata u promociji destinacije. Vjerujem kako ćemo nakon fotoradionice imati veliki broj lijepih i kvalitetnih motiva, ali i zadovoljnih sudionika koji će se vratiti kući puni impresija - naglašava Rujana Bušić Srpak, direktorica TZ Vukovarsko-srijemske županije.

Fotoradionica završava izložbom najljepših fotografija 10. svibnja u Župnom uredu predvorja Pastoralnog centra u Županji.

Pročitano 203 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija