Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Vukovarski triatlonci uspješni u Boroviku i Zagrebu

Članovi Vukovarskog triatlon kluba imali su dva uzastopna natjecanja 5.7.2020 u Boroviku i 11.7.2020. u Zagrebu. Vukovarski triatlonci su sudjelovali u Boroviku na triatlonu koji je uključivao 400m plivanja, 20km MTB bicikla i 5km trčanja.

-Ostvareni su odlični rezultati te smo ponosni na svojih pet članova koji su odradili svoje prve triatlonske utrke i zabilježili svoje prve službene rezultate. Također imamo dva člana koji su se plasirali među prvih 10 u ukupnog poretku- rekao je Marko Kunac, tajnik Vukovarskog triatlon kluba.

Članovi VUTK nastupali su u Zagrebu na Olimpijskom triatlonu koji uključuje  1500m plivanja, 40km bicikla i 10km trčanja.

- Prošle godine je na ovom istom natjecanju ostvareno odlična četiri postolja, te s ponosom možemo reći da smo i ove godine ponovno se četiri puta penjali na postolje. Vrijeme nas je poslužilo i bilo je sunčano s malo vjetra, ali su svih šest članova VUTK ostavili svoj maksimum i zasluženo se popeli na područje. Moramo istaknuti člana Vladimira Hodaka koji je po prvi puta odradio Olimpijski triatlon i osvojio prvo mjesto u svojoj kategoriji M55.- rekao je Kunac.

Pročitano 1013 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI