Ispiši ovu stranicu

Predstavljena knjiga 'Kratki espresso' autora Nine Raspudića

Predstavljanje knjige 'Kratki espresso' u Pastoralnom centru sv. Bono Predstavljanje knjige 'Kratki espresso' u Pastoralnom centru sv. Bono Miroslav Čorak

U Pastoralnom centru sv. Bono u Vukovaru predstavljena je knjiga 'Kratki espresso' autora Nina Raspudića.

Riječ je o zbirci kolumni koje već 10 godina u kontinuitetu svakog petka autor piše za jedan hrvatski dnevni list. Zbirka kronološki, u dvije knjige obuhvaća 186 kolumni napisanih od 2016. do 2019. godine, a koje na osebujan način obrađuju aktualne teme u društvu.

- Kada sam počeo pisati kolumnu prije 10 godina trebao sam dati nekakav naslov, u tom trenutku ispred mene je bio kratki espresso kojeg pijem, međutim nije to bio jedini razlog, da je ispred mene bio gorki pelinkovac sigurno ne bih tako nazvao kolumnu. Espresso ima talijanističku crtu koja je meni važna, a i kava je racionalističko piće koje razbuđuje i bistri um, a ja neskromno sebi utvaram da ta kolumna treba djelovati na takav način, malo bistriti i razbuđivati, rekao je Raspudić.
Uz broje građane na predstavljanju knjige nazočio je i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava. - Činjenica da je autor kroz knjigu uspio sažeti sve svoje kolumne u posljednje četiri godine govori o tome da je riječ o autoru na kojeg treba obratiti pozornost, rekao je Penava.

Pročitano 1029 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI