Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 54
Ispiši ovu stranicu

Rimski dani u Vinkovcima i ove godine uz niz bogatih sadržaja

Rimski dani u Vinkovcima, ilustracija Rimski dani u Vinkovcima, ilustracija Arhivska fotografija

Rimski ugođaj i ove se godine vraća u Vinkovce uz bogat program sedmih po redu Rimskih dana, koji će biti održani od 31. svibnja do 2. lipnja.


Prošlogodišnja organizacija dobila je izvrsne komentare, a sama manifestacija je privukla posjetitelje iz brojnih hrvatskih županija, ali i država. U povodu ovogodišnjih Rimskih dana organizatori su na konferenciji za medije istaknuli kako se nadaju ponoviti prošlogodišnji uspjeh, te kako nas ove godine očekuje bogat program s brojnim novitetima.

Ovogodišnji moto manifestacije je "Jakih ruku, jačih slabina",  a manifestacija i ove godine donosi bogat večernji program, borbe gladijatora, rimski sajam, kreativne radionice, koncerte Psihomodo popa i Prljavog kazališta. Uz sve bogate kulturne i zabavne sadržaje manifestaciju će obogatiti i gastronomska priča uz radionicu o rimskoj hrani, pa će posjetitelji u sklopu festivala moći kušati razne delicije, a sve to u organizaciji Grada Vinkovaca, Turističke zajednice grada Vinkovaca i medijske kuće Novosti.

Pročitano 1877 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI