ON AIR . . . . . .

Studenti iz triju država na konferenciji u Vukovaru

Konferenciju su pratili predstavnici više visokoškolskih ustanova Konferenciju su pratili predstavnici više visokoškolskih ustanova Milan Paun

Pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović na Veleučilištu Lavoslava Ružičke u Vukovaru održana je Treća međunarodna znanstveno-stručna studentska konferencija SKEI 2018.

Studenti iz Hrvatske, BiH i Srbije predstavili su 35 radova na temu STEM obrazovanje - temelj razvoja modernoga društva.

Na početku konferencije sudionike su pozdravili zamjenica vukovarskoga gradonačelnika Ivana Mujkić i predstavnik Vukovarsko-srijemske županije Mario Adamović.

Mujkić je rekla da je veleučilište od iznimne važnosti za Vukovar pa stoga Grad radi na projektu obnove Radničkoga doma u Borovu naselju za potrebe veleučilišta.

Dekan Veleučilišta Lavoslava Ružičke Mirko Smoljić o konferenciji rekao je da studenti prezentiraju svoje radove, a profesori su im samo mentori.

Ovo je treća ovakva konferencija, a prve dvije održane su u Vitezu i Beogradu budući da su suorganizatori Sveučilište Vitez iz Viteza i Visoka škola modernoga biznisa iz Beograda.

Pročitano 273 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija