Ispiši ovu stranicu

HSLS potpisao sporazum sa koalicijskom listom: HNS-a, HSS-a i ANU-a

HSLS potpisao sporazum sa koalicijskom listom: HNS-a, HSS-a i ANU-a Foto: Sandra Grgić

Potporu kandidatu za gradonačelnika Vukovara Nenadu Bučku, predsjedniku županijskog HNS-a i zamjeniku Dušku Simiću na predstojećim lokalnim izborima dala je i Hrvatsko socijalno-liberalna stranka. Koalicijskoj listi HNS-a, HSS-a i ANU-a priključili su se današnjim potpisivanjem sporazuma.

Nenad Bučko prigodom potpisivanja sporazuma istaknuo je kako im je transparentnost jedna od najvažnijih točaka programa te kako je to ujedno bio i motiv za suradnju s HSLS-om.

- Transparentnost za grad Vukovar je bitna jer Vukovar ima proračun od nešto više od 500 milijuna kuna i građani ovoga grada imaju pravo znati na što odlazi toliki novac - rekao je Bučko. 

Koalicijski sporazum ispred HSLS-a potpisao je potpredsjednik HSLS-a i predsjednik županijskog vijeća HSLS-a vukovarsko-srijemske županije Ivan Žeko koji je naglasio kako im je jedan od zajedničkih ciljeva i ostanak obitelji u Vukovaru.

- Uvidjevši dobru ekipu u HNS-u i Nenada Bučka, podržavamo njihov program. Očekujem da HSLS po prvi puta nakon osamostaljenja RH ima vijećnika u Gradskom vijeću te da Vukovar bude grad iz kojega neće odlaziti obitelji nego će dolaziti u njega – pojasnio je Žeko.

Tiskovnoj konferenciji nazočili su i kandidat za zamjenika gradonačelnika Vukovara Duško Simić i predsjednica ANU-a Vukovar Lena Vrtarić.

Pročitano 826 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI