Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Sabo:Nema kvalitetnih projekata

Konferenciju za medije na temu Presjek aktualne političke situacije i gospodarstva u 2019 godini održala je vukovarsko-srijemska županijska organizacija SDP-a.

Njen predsjednik Željko Sabo osvrnuo se na prezentaciju županijskih  razvojnih projekata održanoj na tematskoj konferenciji. On je izrazio nezadovoljstvo i sumnju u postojanje navedenih županijskih projekata.

-Vrlo sam skeptičan kada je riječ o 1,7 milijardi kako se navodi vrijednost projekata. Bojim se kako su oni zakašnjeli- rekao je Sabo.

On se osvrnuo i na dodjelu državne pomoći za  štetu od vremenske nepogode u srpnju prošle godine koja je zahvatila Vukovar i Vukovarsko-srijemsku županiju, držeći iznos od  oko 4 milijuna kuna koliko je dodijeljeno Vukovarsko-srijemskoj županiji, nedovoljnim.

Sabo je zaključio kako je lokalna i regionalna samouprava u protekloj godini bila nedovoljno angažirana po pitanju realizacije projekata važnih za Vukovarsko-srijemsku županiju i grad Vukovar kojima bi se po njegovom mišljenju unaprijedilo gospodarstvo i sprječilo iseljavanje mladih.

Pročitano 1199 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI