NAJNOVIJE
Raspisan natječaj za nagradu Julija Benešića

Slavonsko-baranjsko-srijemski ogranak Društvo hrvatskih književnika i Ogranak Matice hrvatske u Đakovu raspisali su natječaj za Nagradu Julija Benešića i Povelju uspješnosti Julija Benešića, priopćilo je društvo.

(Nedjelja, 29 Ožujak 2020 10:10)
Staklena vitrina razbijena, ali Vučedolska golubica nije oštećena u potresu

Arheološki muzej u Zagrebu osigurao je arheološki predmet Vučedolsku golubicu nakon što se zbog potresa razdvojila staklena vitrina na trećem katu stalnog postava Pretpovijesnih zbirki gdje je golubica, koja je u potresu prošla bez oštećenja, bila izložena.

(Nedjelja, 29 Ožujak 2020 09:43)
U Vukovarsko-srijemskoj županiji sedam oboljelih

Još je jedna osoba oboljela od koronavirusa na području Vukovarsko-srijemske županije tako da sada imamo sedam oboljelih, priopćio je jutros Stožer Civilne zaštite VSŽ.

(Nedjelja, 29 Ožujak 2020 09:37)
Tri novooboljele osobe na području Vukovarsko-srijemske županije

Tri su novooboljele osobe od koronavirusa na području Vukovarsko-srijemske županije, priopćio je Stožer Civilne zaštite VSŽ.

(Subota, 28 Ožujak 2020 17:09)
Tržnica se otvara u ponedjeljak

Odlukom gradskih vlasti od ponedjeljka, 30. ožujka, Gradska tržnica Vukovar ponovo otvara svoja vrata, objavljeno je na internetskoj stranici Grada Vukovara.

(Subota, 28 Ožujak 2020 16:47)
Od koronavirusa umro peti bolesnik

U Hrvatskoj su tijekom dana potvrđena 22 nova slučaja zaraze koronavirusom, a preminula je i peta žrtva, izvijestio je Nacionalni stožer Civilne zaštite.

(Subota, 28 Ožujak 2020 16:29)
Noćas pomičemo kazaljke sata s 2 na 3 sata

U nedjelju 29. ožujka pomicanjem kazaljke za jedan sat unaprijed počet će ljetno računanje vremena, izvijestio je Državni zavod za mjeriteljstvo.

(Subota, 28 Ožujak 2020 13:18)

Kolinda Grabar Kitarović održala završni predizborni skup u Vukovaru

Kolinda Grabar Kitarović održala završni predizborni skup u Vukovaru Foto: Vanessa Kupina

U kongresnoj dvorani Ružičkine kuće u Vukovaru aktualna predsjednica i predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović održala je završni predizborni skup za Vukovarsko srijemsku županiju.

-Vi ste moj narod i vi ste moja snaga i moje sidro. Rekla sam da neću biti u Vukovaru samo u koloni sjećanja. Ispunila sam to obećanje. Nosim u srcu Kolonu sjećanja, sve umrle i nestale, ali nosim u srcu i susrete s djecom, mladima i poduzetnicima. Našu vukovarsku i hrvatsku budućnost – poručila je okupljenima Grabar Kitarović.

Okupljenima se obratio i gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava.
-U onim presudnim trenutcima, koji su bili bitni za nas u Gradu Vukovaru, ona je znala čvrsto stati i pokazati svima da nije baš tako kako nas uče; da se ne smije imati stav, da se ne smije imati mišljenje. Dva je puta to napravila, u srpnju i u rujnu, baš po pitanju okolnosti koje su zadesile Vukovar i na tome joj hvala.

Podršku Kolindi Grabar Kitarović na skupu su iskazali i premijer Andrej Plenković, župan Vukovarsko-srijemske Božo Galić, gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i brojni drugi.

Pročitano 207 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija