Ispiši ovu stranicu

Županijski odbor HDZ-a VSŽ još jednom dao potporu aktualnoj predsjednici

Županijski odbor HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije na današnjoj je konferenciji za medije još jednom dao potporu svojoj kandidatkinji za nedjeljne predsjedničke izbore, trenutnoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.

-Ovo je bila posebna kampanja u kojoj su svi ostali kandidati napadali jedino predsjednicu i to iz svih oružja, ali bez argumenata. Mogu reći i s dosta nekulture.. Zadnjih par dana, posebice na sučeljavanju, razotkrivaju se protukandidati i postaje jasno kako jedino Kolinda Grabar Kitarović ima državničke karakteristike i jedina je od svih njih zrela za dužnost predsjednice. Jedina je izašla s programom vizije Hrvatske u narednih pet godina. Ostalima je jedino važno doći na Pantovčak. Kolinda je prihvaćena i među našim ljudima u dijaspori, postala je hrvatski brend i osoba je koja se uvijek može sastati i s Trumpom i s Putinom. Časno je i pošteno do sada obavljala svoju dužnost, a Hrvatsku nosi u srcu, za razliku od protukandidata koji Hrvatsku ni ne spominju - rekao je Tomislav Čuljak, potpredsjednik HDZ-a poručivši kako HDZ čvrsto stoji iza Kolinde Grabar Kitarović.

Predsjednik županijskog odbora HDZ-a Dražen Milinković izrazio je zadovoljstvo što se završnica kampanje održava upravo u Vukovarsko-srijemskoj županiji te pozvao glasače da svoj glas daju dosadašnjoj predsjednici.

-U ovih pet godina predsjednica je uvijek rado posjećivala našu županiju, Vukovar i Vinkovce, tugovala je i slavila s nama. Vjerujem da će u nedjelju pobijediti jer to zaslužuje svojim radom i ugledom u svijetu i jedino ona može pridonijeti prosperitetu Hrvatske. Ako želimo stabilnu Hrvatsku, glasat ćemo za Kolindu Grabar Kitarović - poručio je na kraju potpredsjednik županijskog odbora HDZ-a Mladen Karlić.

Konferenciji za medije nazočio je i ministar Državne imovine i tajnik županijskog odbora Mario Banožić.

Pročitano 1229 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić