NAJNOVIJE
Staklena vitrina razbijena, ali Vučedolska golubica nije oštećena u potresu

Arheološki muzej u Zagrebu osigurao je arheološki predmet Vučedolsku golubicu nakon što se zbog potresa razdvojila staklena vitrina na trećem katu stalnog postava Pretpovijesnih zbirki gdje je golubica, koja je u potresu prošla bez oštećenja, bila izložena.

(Nedjelja, 29 Ožujak 2020 09:43)
U Vukovarsko-srijemskoj županiji sedam oboljelih

Još je jedna osoba oboljela od koronavirusa na području Vukovarsko-srijemske županije tako da sada imamo sedam oboljelih, priopćio je jutros Stožer Civilne zaštite VSŽ.

(Nedjelja, 29 Ožujak 2020 09:37)
Tri novooboljele osobe na području Vukovarsko-srijemske županije

Tri su novooboljele osobe od koronavirusa na području Vukovarsko-srijemske županije, priopćio je Stožer Civilne zaštite VSŽ.

(Subota, 28 Ožujak 2020 17:09)
Tržnica se otvara u ponedjeljak

Odlukom gradskih vlasti od ponedjeljka, 30. ožujka, Gradska tržnica Vukovar ponovo otvara svoja vrata, objavljeno je na internetskoj stranici Grada Vukovara.

(Subota, 28 Ožujak 2020 16:47)
Od koronavirusa umro peti bolesnik

U Hrvatskoj su tijekom dana potvrđena 22 nova slučaja zaraze koronavirusom, a preminula je i peta žrtva, izvijestio je Nacionalni stožer Civilne zaštite.

(Subota, 28 Ožujak 2020 16:29)
Noćas pomičemo kazaljke sata s 2 na 3 sata

U nedjelju 29. ožujka pomicanjem kazaljke za jedan sat unaprijed počet će ljetno računanje vremena, izvijestio je Državni zavod za mjeriteljstvo.

(Subota, 28 Ožujak 2020 13:18)
U Osijeku četiri nova bolesnika
Na području Osječko-baranjske županije u protekla 24 sata evidentirane su četiri novooboljele osobe od koronavirusa, ukupno ih je 41, a četiri su pacijenta na respiratoru, izvijestio je županijski Stožer Civilne zaštite.
(Subota, 28 Ožujak 2020 13:16)

Županijski odbor HDZ-a VSŽ još jednom dao potporu aktualnoj predsjednici

Županijski odbor HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije na današnjoj je konferenciji za medije još jednom dao potporu svojoj kandidatkinji za nedjeljne predsjedničke izbore, trenutnoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.

-Ovo je bila posebna kampanja u kojoj su svi ostali kandidati napadali jedino predsjednicu i to iz svih oružja, ali bez argumenata. Mogu reći i s dosta nekulture.. Zadnjih par dana, posebice na sučeljavanju, razotkrivaju se protukandidati i postaje jasno kako jedino Kolinda Grabar Kitarović ima državničke karakteristike i jedina je od svih njih zrela za dužnost predsjednice. Jedina je izašla s programom vizije Hrvatske u narednih pet godina. Ostalima je jedino važno doći na Pantovčak. Kolinda je prihvaćena i među našim ljudima u dijaspori, postala je hrvatski brend i osoba je koja se uvijek može sastati i s Trumpom i s Putinom. Časno je i pošteno do sada obavljala svoju dužnost, a Hrvatsku nosi u srcu, za razliku od protukandidata koji Hrvatsku ni ne spominju - rekao je Tomislav Čuljak, potpredsjednik HDZ-a poručivši kako HDZ čvrsto stoji iza Kolinde Grabar Kitarović.

Predsjednik županijskog odbora HDZ-a Dražen Milinković izrazio je zadovoljstvo što se završnica kampanje održava upravo u Vukovarsko-srijemskoj županiji te pozvao glasače da svoj glas daju dosadašnjoj predsjednici.

-U ovih pet godina predsjednica je uvijek rado posjećivala našu županiju, Vukovar i Vinkovce, tugovala je i slavila s nama. Vjerujem da će u nedjelju pobijediti jer to zaslužuje svojim radom i ugledom u svijetu i jedino ona može pridonijeti prosperitetu Hrvatske. Ako želimo stabilnu Hrvatsku, glasat ćemo za Kolindu Grabar Kitarović - poručio je na kraju potpredsjednik županijskog odbora HDZ-a Mladen Karlić.

Konferenciji za medije nazočio je i ministar Državne imovine i tajnik županijskog odbora Mario Banožić.

Pročitano 123 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija