NAJNOVIJE
Raspisan natječaj za nagradu Julija Benešića

Slavonsko-baranjsko-srijemski ogranak Društvo hrvatskih književnika i Ogranak Matice hrvatske u Đakovu raspisali su natječaj za Nagradu Julija Benešića i Povelju uspješnosti Julija Benešića, priopćilo je društvo.

(Nedjelja, 29 Ožujak 2020 10:10)
Staklena vitrina razbijena, ali Vučedolska golubica nije oštećena u potresu

Arheološki muzej u Zagrebu osigurao je arheološki predmet Vučedolsku golubicu nakon što se zbog potresa razdvojila staklena vitrina na trećem katu stalnog postava Pretpovijesnih zbirki gdje je golubica, koja je u potresu prošla bez oštećenja, bila izložena.

(Nedjelja, 29 Ožujak 2020 09:43)
U Vukovarsko-srijemskoj županiji sedam oboljelih

Još je jedna osoba oboljela od koronavirusa na području Vukovarsko-srijemske županije tako da sada imamo sedam oboljelih, priopćio je jutros Stožer Civilne zaštite VSŽ.

(Nedjelja, 29 Ožujak 2020 09:37)
Tri novooboljele osobe na području Vukovarsko-srijemske županije

Tri su novooboljele osobe od koronavirusa na području Vukovarsko-srijemske županije, priopćio je Stožer Civilne zaštite VSŽ.

(Subota, 28 Ožujak 2020 17:09)
Tržnica se otvara u ponedjeljak

Odlukom gradskih vlasti od ponedjeljka, 30. ožujka, Gradska tržnica Vukovar ponovo otvara svoja vrata, objavljeno je na internetskoj stranici Grada Vukovara.

(Subota, 28 Ožujak 2020 16:47)
Od koronavirusa umro peti bolesnik

U Hrvatskoj su tijekom dana potvrđena 22 nova slučaja zaraze koronavirusom, a preminula je i peta žrtva, izvijestio je Nacionalni stožer Civilne zaštite.

(Subota, 28 Ožujak 2020 16:29)
Noćas pomičemo kazaljke sata s 2 na 3 sata

U nedjelju 29. ožujka pomicanjem kazaljke za jedan sat unaprijed počet će ljetno računanje vremena, izvijestio je Državni zavod za mjeriteljstvo.

(Subota, 28 Ožujak 2020 13:18)

Miroslav Škoro održao predizborni skup u Vukovaru

Miroslav Škoro održao predizborni skup u Vukovaru Miroslav Čorak

U kongresnoj dvorani Ružičkine kuće u Vukovaru predsjednički kandidat Miroslav Škoro održao je završni predizborni skup uoči izbora za predsjednika Republike 22. prosinca ove godine.

Skup je govorom otvorila Nada Gačešić-Livaković koja je pozdravila okupljene građane a potom prepustila riječ predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori.

Škoro je sa govornice u Vukovaru odaslao optimistične poruke uoči izbora.
- Ova kampanja je završena, mi smo pobijedili i poručujem svima da prestanu vrijeđati mene i moju obitelj. Sve je na našoj strani i u nedjelju će se pokazati da smo mi pobjednici ovih izbora, rekao je Škoro te dodao da je politika ozbiljan posao te da se tim poslom ne trebaju baviti hrvatski političari koji su i u ovoj kampanji pokazali koji je njihov doseg.

Podršku Miroslavu Škori na skup u Vukovaru došao je iskazati i predsjednik Hrvatske konzervativne stranke Marijan Pavliček.

Pročitano 131 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija