ON AIR . . . . . .
Petak, 16 Ožujak 2018 06:19

U Dnevniku 1 HRV-a poslušajte:

Četvrtak, 15 Ožujak 2018 17:25

U Dnevniku 2 HRV-a poslušajte:

Srijeda, 14 Ožujak 2018 12:04

Sa svrhom prezentiranja rada lokalnih akcijskih grupa (LAG) s područja naše županije kroz proteklo razdoblje, u Lovasu je pod pokroviteljstvom Vukovarsko-srijemske županije, Lokalne akcijske grupe Srijem u suradnji s Razvojnom agencijom Vukovarsko-srijemske županije, Uredom za međunarodnu suradnju TINTL i Općinom Lovas, održan Forum lokalnih akcijskih grupa pod nazivom Značaj i izazovi LAG-ova u lokalnom razvoju.

Utorak, 13 Ožujak 2018 14:41

Policijska postaja Otok preselila je u nove prostore koji se nalaze u Gospodarskoj zoni u Otoku – Skorotinci br.1, a svečanosti otvorenja nazočio je i ministar MUP-a Davor Božinović.

Utorak, 13 Ožujak 2018 10:34

Udruga Ponos domovine ove školske godine završava istoimeni projekt odnosno srednjoškolsko natjecanje kojim se provjerava znanje učenika iz Domovinskog rata i odgoja, hrvatske povijesti, znanosti, sporta, kulture, religije i ostalih pozitivnih društvenih vrijednosti. Pokroviteljica natjecanja pod motom Znanjem i igrom na ponos domovini je Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, a sportskog dijela natjecanja Hrvatski olimpijski odbor. Poluzavršnica za slavonsku regiju održana je u Tehničkoj školi Nikole Tesle, a natjecali su se učenici drugih razreda iz škole domaćina, Gimnazije Matija Antun Reljković Vinkovci, Druge gimnazije Osijek, Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice, Gimnazije Požega i Druge srednje škole Beli Manastir.

Subota, 10 Ožujak 2018 19:58

Na inicijativu Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskoga rata, organizirana je humanitarna akcija u okviru koje je Gimnazija Vukovar donirala 14 tableta i druge računalne opreme, a tvrtka Tonet iz Vukovara besplatnu bežičnu mrežu vukovarskoj udruzi Golubica za osobe s intelektualnim teškoćama. Štićenici Golubice nisu krili oduševljenje poklonima, ali niti humanitarci koji su naišli na topao doček u ovoj udruzi.

Subota, 10 Ožujak 2018 18:29

U spomen na 10.ožujka 1991. godine kada je u Bogdanovcima postrojeno 2500 nenaoružanih branitelja s područja bivše općine Vukovar, na današnji se dan unazad četiri godine obilježava Dan hrvatskih branitelja Vukovara.

Subota, 10 Ožujak 2018 06:23

 

U Dnevniku 1 HRV poslušajte:

Poveži se s nama

Najnovije

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija