ON AIR . . . . . .

Imenovani novi direktori u dvije gradske tvrtke

Davor Foriš, direktor VGZ-a i Vedrana Žilić, direktorica VURA-e Davor Foriš, direktor VGZ-a i Vedrana Žilić, direktorica VURA-e Foto: HRV
Davor Foriš, dosadašnji direktor Vukovarske razvojne agencije VURA-e imenovan je novim direktorom Vukovarske gospodarske zone.
Funkciju dosadašnje direktorice VGZ-a volonterski je obavljala Marijana Grubišić, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Grada Vukovara, međutim, zbog opsega posla i povećanja gospodarskih djelatnosti na području grada te velikoga angažmana cijeloga Upravnog odijela za stvaranjem što kvalitetnije poduzetničke i gospodarske klime, Grubišić je odstupila s funkcije direktorice VGZ-a. Novoimenovani direktor VGZ-a Davor Foriš, obnašao je funkciju direktora VURA-e te sva stečena znanja i iskustva kao i primjere dobre prakse uložit će u daljnji razvoj Vukovarske gospodarske zone u kojoj je također povećana aktivnost novim pogonima. 
Novom direktoricom Vukovarske razvojne agencije VURA-e imenovana je Vukovarka Vedrana Žilić. Riječ je o mladoj i stručnoj osobi koja je do sada obnašala funkciju voditeljice odjela za EU fondove u Učilištu Studium - ustanovi za obrazovanje odraslih iz Vukovara, a projekte koje je do sada pripremala imali su 100 postotnu prolaznost. Diplomirana je ekonomistica s višegodišnjim iskustvom rada na EU projektima, a trenutno završava postdiplomski specijalistički studij "Prilagodba Europskoj uniji: upravljanje projektima i korištenje fondova i programa EU" na fakultetu Političkih znanosti u Zagrebu. 
- Svojim iskustvom i entuzijazmom želim doprinijeti razvoju Vukovara i povećati kvalitetu života svim njegovim stanovnicima - rekla je Žilić. 
 
Pročitano 851 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Gospodarstvo

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija