ON AIR . . . . . .

Lidiji Miletić nagrada Ivan Filipović

Ravnateljica je od gradonačelnika dobila i buket cvijeća Ravnateljica je od gradonačelnika dobila i buket cvijeća Milan Paun

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava u svome je uredu primio ravnateljicu OŠ Dragutina Tadijanovića Lidiju Miletić te joj čestitao na osvojenoj državnoj nagradi za životno djelo Ivan Filipović koja se dobiva za značajna ostvarenja u odgojno-obrazovnoj djelatnosti.

Ove godišnje nagrade daje Hrvatski sabor za područje osnovnoga, srednjega i visokoga obrazovanja. Miletić je među četiri dobitnika u sustavu osnovnoga školstva, a ukupno su dodijeljene 22 nagrade.

Lidija Miletić ravnateljica je OŠ Dragutina Tadijanovića u Vukovaru gdje radi 89 djelatnika i ima 562 učenika. Područne su pak škole u Bogdanovcima i na Lušcu, a sastavni su dio škole glazbeni i plesni odjeli.

Škola je poznata po Satu povijesti koji se održava u studenome, a upravo ga je Miletić pokrenula kao što je inicirala i niz projekta.

Miletić je izjavila kako je to priznanje školi i svim njenim zaposlenicima, a Penava da je ponosan što je nagrada došla u Vukovar.

Uz plaketu nagrada je i novčana. 

Pročitano 1042 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Aktualnosti

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija