ON AIR . . . . . .
Robert Rac

Robert Rac

Petak, 17 Kolovoz 2018 15:06

Grad Vukovar za različite demografske i socijalne mjere pomoći svojim sugrađanima osigurava na godišnjoj razini 15 milijuna kuna, što čini više od 10 posto realiziranoga gradskoga proračuna. Raznim mjerama obuhvaćene su sve dobne strukture Vukovaraca, od školske do umirovljeničke dobi.

Petak, 17 Kolovoz 2018 12:59

Učenici vukovarskih osnovnih škola i ove će školske godine dobiti besplatne školske udžbenike, bilježnice, cvičke i Startas tenisice zahvaljujući Gradu Vukovaru, koji već petu godinu za redom provodi ovu mjeru kojom se trude rasteretiti obiteljske proračune roditelja vukovarskih školaraca. 

Utorak, 14 Kolovoz 2018 15:56

Na inicijativu gradonačelnika Vukovara Ivana Penave, a na želju vukovarskih umirovljenika i ove je godine nastavljena akcija „S gradom Vukovarom – ljeto u Bizovačkim toplicama“ u sklopu koje je osiguran besplatni jednodnevni izlet umirovljenicima s područja grada na ovo atraktivno slavonsko kupalište.

Ponedjeljak, 13 Kolovoz 2018 17:25

Sanirana Ulica Dore Pejačević u Vukovaru. 

Petak, 10 Kolovoz 2018 14:02

Održana je 13. sjednica Gradskoga vijeća Grada Vukovara, kojoj je prethodio aktualni sat na kojemu su vijećnici postavljali pitanja gradonačelniku Ivanu Penavi, njegovom zamjeniku Marijanu Pavličeku, te pročelnicima upravnih odjela i predstavnicima gradskih tvrtki i ustanova.

Četvrtak, 09 Kolovoz 2018 17:20

Obnovljeno središnje igralište u Borovu naselju. Postavljeno 11 novih igrala, a nastavljaju se daljnja investiranja.

Četvrtak, 09 Kolovoz 2018 13:11

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava obišao je dječje igralište kod Vijenca Ruđera Boškovića u gradskoj četvrti Borovo naselje, koje je na inicijativu mještana ove gradske četvrti Grad Vukovar obnovio s jedanaest novih dječjih igrala te sanirao sportske sadržaje.

Utorak, 07 Kolovoz 2018 17:10

Predsjednik Hrvatske konzervativne stranke i zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček oglasio se priopćenjem za javnost u kojem su osudili izjave srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića izrečene na središnjem komemorativnom skupu u povodu Dana sjećanja na stradale i izbjegle Srbe održanog u Bačkoj Palanci. 

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija