ON AIR . . . . . .

Održan deveti Dan infomiranja mladih - VuMi

Ovogodišnji VuMi prvi je događaj u okviru Dana mladih Vukovara 2018. Ovogodišnji VuMi prvi je događaj u okviru Dana mladih Vukovara 2018. Foto: Marija Molnar

PRONI Centar za mlade u okviru programa Info-centar za mlade Vukovar organizirao je devetu godinu zaredom Dan informiranja mladih pod nazivom VuMi. Ovoga puta događaj je održan u Gradskoj knjižnici Vukovar – Odjelu Spajalica.

-Cilj je podići razinu informiranosti mladih o mogućnostima i izborima koji im se nude, te ukazati javnosti na potrebu i dobrobit međusektorske suradnje u zajednici u svrhu razvoja kvalitetnijeg života mladih na području grada Vukovara – istaknula je Karolina Šoš Živanović, voditeljica Info- centra za mlade Vukovar.

Ove godine VuMi nudi mladima različite informativne aktivnosti, od grupnih informiranja mladih na određene teme, preko on-line informativke kroz you tube kanal Info-centra za mlade te promocijske info štandove. Također održana je i debata s učenicima Gimnazije Vukovar na temu Mladi trebaju ostati u Hrvatskoj. Događaj je financijski podržao Grad Vukovar. Po prvi put Dan informiranja mladih održava se u sklopu Dana mladih u Vukovaru koji traju od 7. do 9. lipnja.

Pročitano 142 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija