ON AIR . . . . . .

Postavljen sustav javnih bicikala

Za potrebe korištenja bicikala te registracije, potrebno je skinuti Nextbike aplikaciju Za potrebe korištenja bicikala te registracije, potrebno je skinuti Nextbike aplikaciju Foto: turizam.hr

Grad Vukovar uveo je sustav javnih bicikala Nextbike sa dva terminala. Jedan terminal postavljen je u središtu grada, ispred zgrade Hrvatske pošte dok je drugi postavljen ispred Plivališta Vukovar. 

Za potrebe korištenja bicikala te registracije, potrebno je skinuti Nextbike aplikaciju, a može se registrirati na web stranici www.nextbike.hr/hr/vukovar ili na terminalu stanice te pratiti daljnje upute za unajmljivanje bicikala.

Ukoliko plaćate kreditnim karticama (Master Card, Visa, American Express ili Diners), cijena po biciklu je za 30 minuta 5 kuna.

Ukoliko se odlučite na pretplatu, 100 kuna iznositi će za 7 dana, a 200 kuna za razdoblje od 1 godine. Ovakvom vrstom pretplate imate neograničen broj besplatnih vožnji u trajanju 30 minuta po biciklu. Svakih dodatnih 30 minuta iznosi 5 kuna.

Više informacija o korištenju sustava javnih bicikala možete pronaći na stranici www.nextbike.hr ili letku dostupnom na stranici Grada Vukovara, Turističke zajednice grada Vukovara te na aplikaciji Vukovar na dlanu.

Pročitano 310 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija