ON AIR . . . . . .

Donacija računalne opreme i bežične mreže udruzi Golubica

Potvrđena suradnja u humanitarnom radu Potvrđena suradnja u humanitarnom radu Foto: Marija Molnar

Na inicijativu Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskoga rata, organizirana je humanitarna akcija u okviru koje je Gimnazija Vukovar donirala 14 tableta i druge računalne opreme, a tvrtka Tonet iz Vukovara besplatnu bežičnu mrežu vukovarskoj udruzi Golubica za osobe s intelektualnim teškoćama. Štićenici Golubice nisu krili oduševljenje poklonima, ali niti humanitarci koji su naišli na topao doček u ovoj udruzi.

-Na današnji sam dan iznimno ponosan što sam ravnatelj Gimnazije i što možemo sudjelovati u ovakvim humanitarnim akcijama. I prije smo se odazivali a i ubuduće ćemo. Uvijek se vodimo onom parolom koja je postala tradicionalna u našoj školi da je dobro činiti dobro jer dobro se dobrim vraća – istaknuo je ravnatelj vukovarske Gimnazije Davor Šijanović.

Ovo je već drugi put da tvrtka Tonet sudjeluje zajedno s Gimnazijom u humanitarnim akcijama, doznajemo od direktora tvrtke Vedrana Vidića. -Odzavali smo se akciji jer smatramo da je dobro zajedno surađivati s lokalnom zajednicom, a i dalje ćemo se odazivati – poručio je Vidić.

Ovo nije prva humanitarna akcija u kojoj se kao glavni organizator pojavljuje hrvatski branitelj Predrag Mišić – Peđa. -Drago mi je da smo uspjeli provesti do kraja još jednu humanitarnu akciju, reakcije u Golubici govore sve. Naše je bilo da se samo dobro organiziramo i usmjerimo ovu donaciju u dobre ruke – rekao je Mišić.

 Tablet

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata često organizira akcije na dobrobit zajednice, doznajemo od dopredsjednice udruge Nikoline Menjuk. -Rado prihvaćamo sudjelovanje u humanitarnim događajima. Ovakve akcije ispunjavaju nam srce i smatram da bi se svaki čovjek trebao baviti ovakvim radom – istaknula je Menjuk.

Štićenici Golubice ovu će računalnu opremu korsititi između ostaloga i za potrebe novoga projekta u kojemu su predviđene informatičke radionice.  

Pročitano 426 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija