ON AIR . . . . . .

"Valentinovo pod maskama" u udruzi Golubica

Valentinovo pod maskama Valentinovo pod maskama Foto: Udruga Golubica

U prostorima Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ''Golubica'' Vukovar organizirana je već tradicionalna 9. manifestacija pod nazivom ''Valentinovo pod maskama'.

Podršku manifestaciji svojim dolaskom dali su i zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić i Ana Kustura, pročelnica ureda za društvene djelatnosti Grada Vukovara. U programu su sudjelovali korisnici Udruge organizatora, Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ''Golubica'' Vukovar, učenici OŠ Josipa Matoša, korisnici Udruge „Bubamara“ Vinkovci, korisnici Centra Mala Terezija Vinkovci, korisnici Cjelodnevnog boravka za odrasle osobe s mentalnim i intelektualnim oštećenjima gradskog društva crvenog križa Županja  i korisnici Centra za pružanje usluga u zajednici Osijek "JA kao i TI".

GOLUBICA MAŠKARE1

Uz pjesmu i ples svi korisnici zajedno su proslavili Valentinovo i obilježili maškare. Odabrani su najbolji plesni parovi u plesu srca kao i najbolja maska. Pobjednicima su uručene i prigodne nagrade, a druženje uz neizostavne krafne uz glazbu i ples je na zadovoljstvo svih korisnika potrajalo i dulje od planiranog vremena.

Svi su stavili maske i postali netko tko žele biti, barem na ovakvom druženju, a ljubavi, kao i uvijek, nije nedostajalo.

Pročitano 413 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija