ON AIR . . . . . .

Rok za predaju zahtjeva za stambenim zbrinjavanjem je do 15. veljače

Zgrade u gradskoj četvrti Borovo naselje Zgrade u gradskoj četvrti Borovo naselje http://static.panoramio.com

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje podsjeća da se u razdoblju od 1. siječnja do 15. veljače 2018. godine, mogu podnositi novi zahtjevi za stambeno zbrinjavanje, kao i nadopunjavati postojeći zahtjevi, u skladu sa Zakonom o područjima posebne državne skrbi. 

Novi zahtjevi za stambeno zbrinjavanje, nadopune postojećih zahtjeva objavljenih na listama prvenstva za 2017. godinu, kao i predaja novih te nadopune postojećih zahtjeva bivših nositelja stanarskih prava čiji se zahtjevi u skladu sa Zakonom ne objavljuju na listama prvenstva, predaju se u urede državne uprave u nadležnim županijama, odnosno upravnom tijelu Grada Zagreba, ovisno o gradu ili općini gdje se želi ostvariti stambeno zbrinjavanje.

Zahtjevi za stambeno zbrinjavanje s lista prvenstva za 2017. godinu, o kojima nije odlučeno o pravu na stambeno zbrinjavanje rješenjem ureda državne uprave u županijama, prenose se na listu prvenstva za 2018. godinu, pri čemu se redoslijed na listi prvenstva iznova utvrđuje u skladu s Uredbom o kriterijima za bodovanje zahtjeva za stambeno zbrinjavanje.

Liste prvenstva u tekućoj se godini objavljuju najkasnije do 30. ožujka, na stranicama ureda državne uprave u županijama kao i na njihovim oglasnim pločama. Na objavljene liste prvenstva, podnositelji zahtjeva za stambenim zbrinjavanjem imaju pravo prigovora u roku od 15 dana od dana njihove objave. Izvršne liste prvenstva objavljuju se najkasnije do 15. svibnja tekuće godine.

Pročitano 568 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija