ON AIR . . . . . .

Novogodišnja noć protekla mirno, prva beba rođena pola sata iza ponoći

Novogodišnji vatromet iznad Vukovara Novogodišnji vatromet iznad Vukovara Foto: Valerija Lozančić

Po riječima glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske Domagoja Đigumovića, tijekom novogodišnje noći nisu zabilježena narušavanja javnog reda i mira.

Građani naše županije u novu 2018. godinu ušli su u veselju isprativši staru godinu na mnogobrojnim javnim i privatnim dočecima koji su organizirani na trgovima u svim gradovima vukovarsko-srijemske županije.

Prva beba u novoj 2018. godini na području Vukovarsko-srijemske županije rođena je u vukovarskoj bolnici gdje je pola sata iza ponoći Nikolina Prgić iz Bošnjaka rodila djevojčicu Lanu. Prva beba u vinkovačkoj bolnici na svijet je došla oko 9,30 sati, a djevojčicu Doru rodila je Katarina Popić iz Rokovaca.
Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava s ponosom je konstatirao kako je u 2017. godini u rodilištu vukovarske bolnice rođeno više beba nego u 2016. godini, a pozitivan porast novorođenih beba u godini za nama bio je evidentan još početkom prosinca.

U prvi satima nove 2018. godine župan vukovarsko-srijemski Božo Galić obišao je žurne službe, čestitajući svim djelatnicima koji su u Novu godinu ušli radno. Župan Galić posjetio je Operativno-komunikacijski centar PU Vukovarsko-srijemske, vukovarsku i vinkovačku bolnicu, županijski Zavoda za hitnu medicinu te Javnu vatrogasnu postrojbu Vukovar i županijsko vatrogasno zapovjedništvo.

Pročitano 577 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija