ON AIR . . . . . .

Na Priljevu otvorena samoposlužna autopraonica

Autopraonica je jedna od najmodernijih Autopraonica je jedna od najmodernijih Foto: Valerija Lozančić

U Poduzetničkoj zoni Priljevo otvorena je samoposlužna autopraonica tvrtke Dunavtrans-Vukovar d.o.o.

Tvrtka Dunavtrans-Vukovar za trgovinu, prijevoz i usluge d.o.o. vlasnika Marija Domazeta u Vukovaru posluje od 2012. godine. U srpnju 2016. s  Gradom Vukovarom sklapa ugovor o kupoprodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Priljevo, površine 1.555 m2, po subvencioniranoj cijeni pod uvjetom da u roku od dvije godine realizira poslovanje i zaposli najmanje dvije nove osobe. 

Na otvorenju samoposlužne autopraonice bio je i zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček koji je naglasio kako ovakvim i sličnim mjerama Grad Vukovar nastoji potaknuti poduzetnike na pokretanje poslovanja i nova zapošljavanja.
-Gotovo na tjednoj bazi obilazimo nove investitore, a ovdje nas posebice raduje što se radi o lokalnom poduzetniku koji je već zaposlio dva Vukovarca. Riječ je o velikoj investiciji za lokalne prilike od 2.600.000 kuna. Vjerujem da je kvaliteta ponude izuzetno visoka jer se radi o jednoj od najmodernijih samoposlužnih autopraonica. Želim vlasniku puno poslovnog uspjeha i vjerujem da će ubrzo vratiti uloženi novac te zaposliti još radnika na radost svih nas Vukovaraca, rekao je Pavliček. 

Vlasnik tvrtke  Mario Domazet zahvalio je Gradu Vukovaru na pomoći rekavši kako  žele ostati u Vukovaru i proširiti djelatnost.
- Ako mi sami nećemo ulagati i izgrađivati naš grad, neće to ni nitko drugi, rekao je Domazet.

Samoposlužna autopraonica, na radost okupljenih,  otvorena je uz veliki vatromet.

Pročitano 442 puta
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Objavljeno u Vijesti

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija