ON AIR . . . . . .

Održana 21. svečana promocija završenih studenata Veleučilišta „Lavoslav Ružička“

Svečanoj promociji u Hrvatskom domu Vukovar nazočilo oko 160 promovenata Svečanoj promociji u Hrvatskom domu Vukovar nazočilo oko 160 promovenata Foto: Valerija Lozančić

Dekan Veleučilišta doc.dr.sc. Mirko Smoljić čestitajući promoventima s ponosom je naglasio kako je ovo već 21. generacija studenata Veleučilišta „Lavoslav Ružička“, da je to veliki dan za njih, ali i za Veleučilište koje time završava svoju misiju.

- Veseli nas što je studij uspješno završila već 21 generacija studenata. To je ishod svih naših nastojanja da studenti imaju kvalitetno obrazovanje, da što prije izađu na tržište rada. Nadam se da ovo nije posljednja stepenica u njihovom obrazovanju te da neće biti kolateralne žrtve promašenih politika, već da će uspjeti naći svoje mjesto na tržištu rada - rekao je dekan.

Izrazio je nadu da će Veleučilište u budućnosti imati još veći broj studenata i 3-4 nova  studijska programa budući je u planovima razvoja, u suradnji s Gradom Vukovarom,  i rekonstrukcija Radničkog doma u Borovu naselju. Naglasio je kako studenti vukovarskog veleučilišta imaju perspektivnu budućnost.

-Nadamo se da će Vukovar postati studentski grad. Uspjeh je individualan, ali mi ćemo studentima osigurati kvalitetno obrazovanje kako bi im stvorili okvire i dali početnu poziciju da što prije budu spremni za tržište rada, a dalje je sve na njima. Široka je paleta mogućnosti za sve studente i Trgovine i Javne uprave, a studenti Fizioterapije već se tradicionalno zapošljavaju svi, naglasio je dekan Smoljić dodajući kako će akademske 2017./2018. godine po prvi puta imati diplomante na 5 godini specijalističkog Studija Fizioterapije.

Promovirano je 160 studenata: 82 sa stručnog Studija trgovine i Javne uprave te 78 sa stručnog Studija fizioterapije.

Trenutno na Veleučilištu Lavoslava Ružičke, na 3 studijska programa, studira oko 950 studenata.

Veleuciliste promocija prva

 

Pročitano 444 puta
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Objavljeno u Vijesti

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija