ON AIR . . . . . .

PPD ušao u Vukovarsku gospodarsku zonu

PPD ušao u Vukovarsku gospodarsku zonu PPD ušao u Vukovarsku gospodarsku zonu Foto: Vedran Vuleta

Tvrtka Prvo plinarsko društvo od Vukovarske gospodarske zone kupila je 11 tisuća četvornih metara zemljišta te na toj površini gradi tri objekta – središnju zgradu, skladište i restoran. Prema izjavi Damira Kurtovića, direktora firme PPD upravljanje investicija je vrijedna oko 2 milijuna eura.

Na ovoj lokaciji bit će smješteni svi djelatnici PPD-a koji trenutno rade na više lokacija u Vukovaru, a završetak radova očekuje se do rujna sljedeće godine. Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima je obišao započete radove te tom prilikom rekao kako se s novim objektima svakako od PPD-a očekuje proširenje poslovanja i zapošljavanje novih djelatnika.

- Iznimno mi je zadovoljstvo što se Vukovarska gospodarska zona puni dobrom dinamikom i da smo preokrenuli loš trend iz prethodnih godina. PPD od svog osnutka radi u gradu Vukovaru i s njima imamo jako dobru suradnju. Najvažnije je da je ova tvrtka ušla u gospodarsku zonu i počela graditi funkcionalne objekte koji će zadovoljiti njihove potrebe, budući da su sve ovo vrijeme bili na više lokacija u gradu. Pravo nam je zadovoljstvo da u gradu Vukovaru imamo tvrtku kao što je PPD, koja ne samo da zapošljava nego i gradi – rekao je Penava i dodao kako je ova tvrtka bila pokrovitelj brojnih društvenih manifestacija u našem gradu.

PPD1

Po Penavinim riječima,  s tendencijom daljnjeg popunjavanja u Vukovarskoj gospodarskoj zoni popunjeno je oko 60 posto prostora.  

Direktor firme PPD upravljanje Damir Kurtović izjavio je da vrijednost investicije iznosi oko 2 milijuna eura te da u nove prostore planiraju useliti 01. listopada 2018. godine.

- Tvrtka je ušla u izgradnju svog poslovnog objekta kojeg čine tri objekta: centralna zgrada, restoran i skladište. Radovi su započeli sredinom srpanja ove godine, planirani rok završetka je 01. rujna 2018., a u nove objekte planiramo useliti 01. listopada iduće godine. Iznimno nam je drago što ćemo se svi naći na istoj lokaciji, budući da trenutno poslujemo na tri lokacije u Vukovaru – rekao je Kurtović i dodao kako PPD trenutno u Vukovaru zapošljava oko 100 ljudi, a u planu su im po preseljenju u nove objekte i nova zapošljavanja.

PPD je vukovarska tvrtka osnovana 2001. godine koja se bavi uvozom, prodajom, opskrbom i distribucijom prirodnog plina. Klijenti PPD-a najveći su poslovni i industrijski potrošači kao i najveći opskrbljivači na distribucijskim područjima. Tvrtka ima sjedište u Hrvatskoj, no posluje diljem Europe. Dugoročna im je strategija orijentirana na zadržavanje vodeće uloge na plinarskom tržištu Republike Hrvatske, ali i širenje na europskom tržištu. 

PPD

Pročitano 882 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija