ON AIR . . . . . .

Započinje 11. Moto Party u Vukovaru

Ilustracija Ilustracija Foto: R. Rac

U gradu na Dunavu sve je spremno za još jednu ljetnu atrakciju i to onu na dva kotača.  Riječ je o već tradicionalnom 11. Moto Party, a koji će se danas i sutra, u organizaciji Moto kluba Vukovar održati na sportskom  aerodromu u gradskoj četvrti Borovo naselje. 

Organizatori očekuju veliki broj sudionika kako iz Hrvatske, ali tako i iz cijele regije. Zlatko Širić, predsjednik vukovarskog Moto kluba, ispričao nam je kako tijekom dana očekuju dolazak prvih motorista koji će na aerodromu podignuti svoj kamp.

- U subotu će članovi MK Vukovar provesti motoriste iz drugih krajeva kroz naš grad te će ih upoznati s tragičnom ali i slavnom prošlošću ovoga Vukovara, obilazeći memorijalna spomen obilježja poput Trpinjske ceste, OŽB Vukovar, Memorijalnoga groblja žrtava iz Domovinskoga rada, Vodotornja,  Ovčare te brojnih drugih lokacija - ispričao nam je Širić, dodajući kako će se sutra održati i središnji događaj Moro Partya.

Po njegovim riječima to je Defile motorista gradskim ulicama.

- Defile će se voziti od aerodroma u Borovu naselju do Memorijalnoga groblja žrtava iz Domovinskoga rada. Nakon Defilea,  motoristi se vraćaju u kamp  gdje slijede Moto igre te koncerti dva rock banda iz Županje i Požege - "Custom Banda" i banda "Vrane" - najavio je Širić, te apelirao na sve sudionike u prometu, a posebno na motoriste da budu odgovorni vozači i da ne upravljaju motorima pod utjecajem alkohola.

Pročitano 708 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija