ON AIR . . . . . .

Volonteri u akciji u Ekonomskoj školi Vukovar

Volonteri bojali ogradu Volonteri bojali ogradu Foto: Valerija Lozančić

 PRONI Centar za socijalno podučavanje u okviru projekta Volonterski centar Vukovar organizirao je  u suradnji s Ekonomskom školom Vukovar volontersku akciju  uređenja školske ograde.

Ravnateljica škole Mira Majstorović rekla je kako su, s obzirom da je većina školskih aktivnosti završena, zadnje dane nastave željeli iskoristiti za uređenje škole. Zahvalila je Proni centru na pomoći.

 - Cilj ove akcije je razviti svijest građana o važnosti sudjelovanja u aktivnostima od njihovog interesa te čuvanja imovine, naglasio je Goran Jelenić, Voditelj Volonterskog centra Vukovar.

Na volonterskoj akciji sudjelovali su lokalni volonteri te djelatnici i učenici škole.

Jelenić je naglasio kako je ova volonterska akcija samo jedna u nizu planiranih akcija i drugih aktivnosti programa Volonterskog centra Vukovar koji se provodi u suradnji i partnerstvu s jedinicama regionalne i lokalne uprave i samouprave s područja Vukovarsko-srijemske županije, Mirovnom grupom mladih Dunav, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim uredom Vukovar te Volonterskim centrom Osijek, uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Vukovarsko-srijemske županije te Grada Vukovara.

Na jesen kreće i energetska obnova škole koja će dobiti novi krov, fasadu i stolariju.

-Skromni uvjeti nisu presudni za uspjeh naših učenika koji zahvaljujući svome trudu i radu te entuzijazmu  naših profesora na brojnim natjecanjima ostvaruju zavidne rezultate, istaknula je Majstorović.

Ekonomska škola Vukovar  broji oko 70 djelatnika i 320 učenika.  

Pročitano 596 puta
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Objavljeno u Vijesti

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija