ON AIR . . . . . .

Pavliček primio djecu rođenu 03. svibnja

Zajednička fotografija za uspomenu Zajednička fotografija za uspomenu Foto: J. Vrdoljak

Zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček i pročelnica UO za društvene djelatnosti Ana Živanović primili su povodom proslave Dana Grada Vukovara četvero djece iz Vukovara koja 03. svibnja slave svoj rođendan.

Na javni poziv gradonačelnika, koji je uputio roditeljima djece s područja grada Vukovara a rođena su 03. svibnja i nisu navršili 18 godina života, odazvali su se roditelji Naćuk Mihaela, rođenog 03. 05. 2013. godine, Jergić Elene, rođene 03. 05. 2010. godine, Pencinger Leona, rođenog 03. 05. 2008. godine i Vanese Međeši, rođene 03. 05. 2015. godine.

 

Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček uputio je djeci i roditeljima čestitke za rođendan te im za sjećanje na taj trenutak uručio i prigodne darove. – Djecu smo upitali čime nisu zadovoljni i što bi trebalo popraviti? S obzirom su rekli da je sve u redu i da djeca ne lažu, vjerujemo da je tako. Ali, naravno što god treba tu smo. U ovo prethodno vrijeme nastojali smo osigurati im jedno sretno djetinjstvo, puno smo ulagali u dječja igrališta, tako da danas imamo na preko 50 lokacija na kojima djeca imaju mogućnost provesti svoje slobodne trenutke, a na nama je i da im omogućimo što lakše školovanje i stvaranje svih preduvjeta za ostanak u Gradu, izjavio je Pavliček nakon prijema i zajedničkog fotografiranja.

Pročitano 1358 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija