ON AIR . . . . . .
Robert Rac

Robert Rac

Subota, 19 Svibanj 2018 17:20

Održan 3. Vukovarski kros.

Petak, 18 Svibanj 2018 11:54

Hrabra djevojčica Maša Čuvalo po prvi je puta od rođenja došla u svoj rodni Vukovar.

Petak, 18 Svibanj 2018 11:44

Četiri su godine prošle otkako je puknuo savski nasip kod Račinovaca i Rajeva Sela i od poplave u županjskoj Posavini, a kako je rečeno u četvrtak na sjednici Stožera za zaštitu i spašavanje Vukovarsko-srijemske županije u Račincima, tamošnji stočari, 210 obitelji, još čekaju naknadu štete. 

Četvrtak, 17 Svibanj 2018 12:16

Grad Vukovar uveo je sustav javnih bicikala Nextbike sa dva terminala. Jedan terminal postavljen je u središtu grada, ispred zgrade Hrvatske pošte dok je drugi postavljen ispred Plivališta Vukovar. 

Četvrtak, 17 Svibanj 2018 11:40

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac potpisali su ugovor o sufinanciranju projekta izgradnje prometnih površina u vukovarskom naselju Olajnica. 

Četvrtak, 17 Svibanj 2018 11:40

Ministarstvo turizma dodijelilo je putem Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2016. godini Fonda za razvoj turizma potporu Gradu Vukovaru za postavljanje dva biciklistička stajališta i radove potrebne za postavljanje istih u sklopu provedbe projekta „Uređenje odmorišta na cikloturističkoj ruti EuroVelo6".

Biciklistička stajališta su postavljena na lokacijama u neposrednoj blizini Vodotornja te na parkiralištu kod Muzeja vučedolske kulture.

Stajališta su čvrste metalne, nehrđajuće konstrukcije s nadstrešnicom u čiji je zadnji dio integriran pano na koji je aplicirana karta grada Vukovara. U unutrašnjosti nadstrešnice integrirana je klupa s LED rasvjetom. U stajalištu se nalazi kutija sa osnovnim alatom za popravak bicikla. Ključeve od kutija s alatom možete preuzeti u suvenirnici Danubius ili u Muzeju vučedolske kulture.

U sklopu provedbe ovog projekta, također su naručena i 2 spiralna stalka postavljena pored biciklističkih stajališta. Nastavak je to uređenja javne turističke infrastrukture duž cikloturističke rute EuroVelo6. (vukovar.hr)

Četvrtak, 17 Svibanj 2018 11:31

U prometnoj nesreći koja se jučer oko 16.30 sati dogodila na državnoj cesti između Jankovaca i Srijemskih Laza dvije osobe su poginule, a više ih je ozlijeđeno, izvijestila je policija. 

Srijeda, 16 Svibanj 2018 17:25
Sudionici Festivala glumca na prijemu kod župana.

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija